W tym półroczu nie było czasu na nudę, oj nie! Każdy tydzień owocował niezwykłą przygodą, którą wspólnie mogliśmy przeżyć. Jednakże to półrocze można by nazwać kulinarną ekspansją.

Dużo pichciliśmy: robiliśmy pastę jajeczną, którą ze smakiem zajadaliśmy, pyszne i zdrowe surówki. Odwiedziliśmy pizzerię Suzzi, gdzie mieliśmy okazję delektować się chrupiącą pizzą. Urządziliśmy sobie relaksujący piknik w pięknym parku naszej szkoły. Hucznie obchodziliśmy dwa słodkie dni w kalendarzu: 25 marca Dzień Gofra oraz 12 kwietnia Dzień Czekolady. Święto Gofra uczciliśmy w naszej szkole, gdzie razem z mamusiami wypiekaliśmy te pyszne rarytasy. W Dniu Czekolady udaliśmy się do Służewa, a tam czekało na nas prawdziwe czekoladowe szaleństwo.  Było baaardzo słodko!

Dodatkowe informacje